Vill du bli veckans blogg

Vill du bli veckans blogg gör så här;
*Kommentera "jag är med/ vi är med.
Större chans att vinna gör så här;
*Gilla min blogg på facebook
*Följ mig på bloglovin'
*Spama gärna kommentaren
Info;
Jag väljer ut 1,2,3 vinnare.
Den som blev vinnare 1 får en stor länk.
Jag väljer ut en vinnare på lördag.
Lycka till!

Vackra sommar

Det är så fint ute på landet nu. Blommorna Är så vackra så. Fåglarna kvittrar och havet gluggar. Har badat ganska mycket denna vecka. Sist jag var och badade kunde man ligga i vattnet att bra tag innan man blev kall. Har inte kunnat blogga så mycket för jag har inte haft tiden. Jag har precis flyttat så det har inte funits tid åt bloggen.
Fotograf; Nova Arefjärd [ jag ]

Senaste från Instagram

Har inte bloggat på jätte länge. Jag har inte riktigt haft den tiden. Det har varit så mycket annat som varit ivägen. Men nu börjar jag komma igen att blogga igen. Och mamma och jag kanske ska köpa en system kamera snart. Jag hoppas att det blir av snart. Senaste från Instagram.
Följ mig på Instagram - @novaare

Help me to get 200 followers

Jaune comme le soleil

Jag och mamma tog en liten vårpromenad. Jag vet att jag har sagt detta flera gånger men nu är våren här. Det var inte vår förut när jag sa det. Vi hittade massa vackra blommor.Det var blommor längst hela vägen. Så vi plockade oss en liten bukett.
Fotgraf på blommorna; Nova Arefjärd
Fotograf på mig; Malin Arefjärd
Modell; Nova Arefjärd [jag]Soliga dagar

Jag har inte kunnat blogga så mycket på sista tiden. Det har varit så mycket med skolan och träningar och så. Tur att det har varit så mycket soliga dagar. Blommorna och växterna börjar växa och blir fina och klara. Och sommarlovet är snart här. Jag är så glad över att det nästan är sommarlov snart. Jag längtar så jag dör. Jag tror ni också längtar mycket till sommarlovet.
Fotograf; Nova Arefjärd

Veckans blogg ( avslutad )

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Värdiga vinnare!!!!